Las Colinas Country Club

Se boalternativer

Prisvinnende golf resort i Spania

Hus på Las Colinas GC:

Vi har to splitter nye hus som ligger ved siden av hverandre ved utslaget på hull 4 på Las Colinas. Husene har 4 soverom og 2,5 bad hver og har høy standard. Husene har eget oppvarmet basseng og egen putting green. Husene kan leies ut samlet eller hver for seg.

Las Colinas GC ligger ca 40 minutter sør for Alicante flyplass. Det er fri bruk av treningsrom og fri range hver dag.

Det er to restauranter i klubbhuset og kort vei til andre restauranter i området.

 

Golfbanen

Las Colinas er ranket som en av Spanias beste baner og har 2 steg på kvalet til European Tour hvert år. Banen er designet av Cabell Robinson og er en parkbane med store og ondulerte greener. Banen måler fra 4800 til 6300 meter. Den er lagt ut i et variert terreng og det er en del høydeforskjell på banen. Banen er kjent for gode greener.

Banen har også et nytt nærspillområde designet av Miguel Angel Jimenez. Dette kan brukes under oppholdet.

 

Andre aktiviteter

Las Colinas kan også by på flere andre aktiviteter. Blant annet topp moderne treningsfasiliteter bestående av flere tennisbaner, paddle tennis og et stort treningssenter. Ved siden av disse fasilitetene er det også en stor lekeplass for barn.

En kort kjøretur unna ligger fantastiske Las Colinas Beach Club med flere basseng, en flott restaurant og privat parkering. Alt med utsikt utover middelhavet.

Se våre boalternativer

Avenida de Las Colinas, Villa

Helt nytt feriehus, ferdigstilt i 2019, til leie. Huset er en del av Las Colinas Country Club i Alicante, Spania. Huset har eget basseng, putting green i hagen og er av høy standard. Huset har totalt 8 sengeplasser og 4 soverom. I tillegg har huset ett stort uteområde med takterasse. Les mer