Reunion Resort

Se boalternativer

En av USAs beste golfresorter

Reunion Resort ligger i Kissimmiee, ca 25 min kjøring fra Orlando International flyplass. Det er en av USAs beste resorter og er regelmesssig å finne på topp 100-listen i USA. Resorten ble påbegynt i 2003, og inneholder i dag et stort hotell, nesten 3 000 hus og leiligheter, 3 golfbaner, 8 tennisbaner, 11 basseng, en vannpark, 5 restauranter og mye mer. Alle disse fasilitetene kan man benytte seg av gjennom Next Hole Travel. Alle disse fasilitetene kan man nå benytte gjennom Next Hole Travel.

 

Reunion Resort ligger også meget bra til for andre aktiviteter. Det er 10 minutter unna Disney World, 20 minutter unna noen av verdens beste shoppingfasiliteter, 25 minutter unna Universal Studios – og kort avstand til flere andre severdigheter i Florida. I tillegg er været stort sett fantastisk året rundt i «the sunshine state»

 

Reunion er en «gated community»; det innebærer at sikkerheten er på topp til enhver tid. Hovedinngangen og resepsjonen på hotellet er bemannet 24 timer i døgnet, og her kan du få hjelp hvis noe skjer.

 

Golfbanene

Det er tre golfbaner på Reunion Resort. For øvrig den eneste resorten i verden som har en bane designet av Arnold Palmer, en av Tom Watson og en av Jack Nicklaus. Alle de tre banene har forskjellig karakter og er rangert meget høyt i USA. Reunion Resort er en privat resort og det er ikke mulig å spille på banene hvis man ikke bor på resorten. Ved spill på banen er rangeballer, golfbil, vann, håndkle med mer inkludert.

 

I tillegg til banene har også Reunion et fantastisk golf academy og unike treningsmuligheter. Her kan man finslipe spillet og trene så mye og ofte man vil. Og det er selvfølgelig mulig å leie utdannede PGA-Proer med mer på.

 

Arnold Palmer – Legacy Course

Banen er designet for alle typer golfere, med 6 tee-steder på hvert hull og med mange «risk/reward»-hull. Banen har relativt store høydeforskjeller til å være i Florida, og målet har vært å få frem ulike muligheter for spillerne til å få en god score. Banen er 6916 yards (6321 meter) fra bakerste tee, og er en morsom bane som kan anbefales. Den er i god stand til enhver tid, med raske og gode greener.

 

Tom Watson – Independence Course

Denne banen er kjent for sine raske og eleverte fairwayer og raske greener. Med 6 teer på hvert hull er den fin for alle typer golfere, selv om den regnes som vanskeligere enn Palmer-banen. Banen er 7 154 yard (6 538 meter) fra bakerste tee, har mange bunkere og regnes for å være en meget strategisk golfbane. En meget interessant bane som vil kreve gode slag for å få en god score.

 

Jack Nicklaus – Tradition Course

En parkbane på et eget område på Reunion med mange bunkere og vannhindre. Banen er kjent for tøffe Greener, og her kan man bli «lurt» hvis man ikke spiller banen slik arkitekten ønsker. Det er lagt opp til at man må tenke strategisk før hvert slag og deretter utføre slaget med perfeksjon. Tradition Course er den vanskeligste banen på Reunion, men den er absolutt en morsom test for alle golfere. Banen er 7219 yards (6598 meter) fra bakerste tee.

 

Next Hole ordner også

Orlando er en av verdens beste byer å feriere i. Det er enormt med severdigheter – noe for enhver smak. Med områdets fornøyelsesparker, resorter, handlemuligheter og Floridas gode vær kan vi love en unik ferie. For den sportsinteresserte er det både et NBA basketballag og et MLS fotballag i byen. For golfspillere er det verdens golfhovedstad med nesten 400 baner. I hele Florida er det nesten 1500 baner. Next Hole er behjelpelig med tips og hjelp til ferieturen. Vi kan ordne billetter til de ulike parkene, og vi kan ordne til de fleste sportsarrangement. Vi kan også booke hele din golfferie gjennom våre kontakter. Vi har god erfaring med og kunnskap om banene og kan hjelpe dere med å velge baner som passer.

 

Hus/leiligheter:

Next Hole Travel kan tilby to leiligheter og ett hus på Reunion for utleie. Leilighetene og huset ligger i området Liberty Bluff, som «slynger» seg rundt den Arnold Palmer designede golfbanen Legacy.

 

Som del av Reunion sitt offisielle management program blir brukere av våre hus/leiligheter behandlet som en hotellgjest. I tillegg vil alle som leier hus, bli behandlet som medlemmer på Reunion og ha muligheter for å bruke alle fasilitetene som resorten tilbyr. Mulighetene er mange og spennende; hvorfor ikke få en kokk hjem til huset for en skikkelig grillkveld?

Se våre boalternativer

7605 Excitement Drive

320 kvadratmeter med luksus gjør dette til et perfekt sted for å slappe av etter en dag på golfbanen eller i fornøyelsesparkene i Orlando. Huset har stort kjøkken med alle fasiliteter, en egen spisestue med plass til 8 og spiseplass for 8 til rundt kjøkkenbaren. Ute er det en stor… Les mer

7503 Mourning Dove Circle

Leiligheten ligger 4 minutter gange unna vårt hus – i «Terraces at Reunion». Den nyrenoverte leiligheten er på 135 kvadratmeter. Med topp moderne fasiliteter og god plass er dette et perfekt sted for en golfgruppe eller en familie. Les mer

7505 Mourning Dove Circle

Leiligheten ligger 4 minutter gange unna vårt hus – i «Terraces at Reunion». Den nyrenoverte leiligheten er på 126 kvadratmeter. Med topp moderne fasiliteter og god plass er dette et perfekt sted for en golfgruppe eller en familie. Les mer