column_text

Hva er Next Hole?

Golf-bransjen er noe helt for seg selv. For å lykkes trenger man grunnleggende forståelse for hvordan den fungerer – i tillegg til erfaring med, og kunnskap om, salg og markedsføring. Og selvsagt evnen til å tenke innovativt rundt muligheter og anledninger. Har man de riktige forbindelsene og et solid nettverk som kan hjelpe deg til å realisere ditt konsept og dine ideer – ja, da er du nesten i mål. Resten handler om entusiasme for og kjærlighet til spillet.   Next Hole har og kan tilby deg alt dette. Vi er golfelskende spesialister innen markedsføring, kommunikasjon og teknologi som har valgt å bruke vår kompetanse på golf. Fra markedsanalyse og baneutvikling til turneringsadministrering, eksklusive golfreiser og markedsføring. I tillegg jobber vi også med utvikling av nye teknologiske løsninger for golfere, golfklubber og golforganisasjoner i selskapet Golfing Technology.   Gjennom vårt store nettverk kan vi bidra med utvikling og gjennomføring av nær sagt et hvilket som helst golfrelatert prosjekt.

column_text

Hvorfor velge Next Hole?

Det finnes mange årsaker til at gode konsepter og fantastiske ideer strander. Mangel på tid og anledning i en travel hverdag er kanskje den viktigste. Undervurdering av behovet for spesialkompetanse, mangel på nettverk og riktige kontakter er andre grunner. Vi tror at nettopp vårt uforbeholdne engasjement og profesjonelle innfallsport kan utgjøre forskjellen mellom suksess og fiasko for nettopp dine tanker, planer og ideer. Så lenge de har med golf å gjøre.

column_text

Next Hole Consulting

Vårt eget konsulentselskap kan bistå både golfklubber og private med det meste – fra teknisk og praktisk gjennomføring av større arrangementer til markedsføring og strategier. Eller generell rådgivning rundt golfrelaterte problemstillinger.   Det er bare å ringe eller sende oss en mail – så er vi i gang.

column_text

Next Hole Management

Managementbyrået vårt ble opprettet for å få norsk golf opp og frem. Vi ønsker å få norske golfspillere opp i verdenstoppen og inn på de store tourene i utlandet. Skal vi få til dette er utøverne avhengig av god oppfølging og større ressurser. Vi bidrar med sportslig og økonomisk oppfølging for flere av dagens, og morgendagens, beste utøvere i Norge gjennom gode trenerressurser, veiledning, sponsoravtaler og et sterkt prestasjonsmiljø.

image_advanced

Arild Karlsen

Founder
+47 911 90 967
ak@nexthole.com


Gründer og entreprenør for en rekke suksessrike selskap. Startet med golf i 2012 og det ble nær sagt kjærlighet ved første slag.

Arild har høyere utdanning innen media, PR og statsvitenskap, og har vært offiser i det norske forsvaret.

Øyvind Krag Ingul

CEO / Partner
+47 970 12 740
oki@nexthole.com


Master I markedsføring. Har arbeidet som CEO I flere norske kommunikasjonsbyråer. Styreformann og tidligere styreleder i Byneset Golfklubb i Trondheim. Kaptein for det norske golflaget til YOG 2014.

Reidar Stølan

Buisness developer / Partner
+47 960 15 599
rs@nexthole.com


Digital strateg med 15 års erfaring med digitalisering innen ulike forretningsområder fra Capgemini, Accenture, EVRY og eget konsulentselskap.

Lidenskapelig golfer og Tournament Director (TD) i Norges Golfforbund.